Напоследък май ме врухлетяха доста проблеми. От известно време за да запаля трябваше да завъртя поне 5-6 пъти и палеше. Сега, като тръгна да паля, стартера върти и след 5-6 завъртания се чува едно паткане във всумакателните колектори и, ако не са добре хванати гумените маншончета, колекторите почти изскачат от блока. Намествам ги дозатягам скобите и колата пали. При гасене и минаване на около 15-ина минути процедурата се повтаря. Ако съм я загасил колата и запаля след не повече от 10 минути, колата пали без проблем. В движение нама никакъв проблем и върви добре. Моля, ако някой има идея, да я споделя!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трудно палене
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gaiska Покажи съобщениеНапоследък май ме врухлетяха доста проблеми. От известно време за да запаля трябваше да завъртя поне 5-6 пъти и палеше. Сега, като тръгна да паля, стартера върти и след 5-6 завъртания се чува едно паткане във всумакателните колектори и, ако не са добре хванати гумените маншончета, колекторите почти изскачат от блока. Намествам ги дозатягам скобите и колата пали. При гасене и минаване на около 15-ина минути процедурата се повтаря. Ако съм я загасил колата и запаля след не повече от 10 минути, колата пали без проблем. В движение нама никакъв проблем и върви добре. Моля, ако някой има идея, да я споделя!
Стандартните неща може да загледаш а именно:
Пропуск на въздух след дебитомера + разните му там вакумни маркучи по колектора. Ниско налягане на горивото и разни такива...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
-
Ако е на газ, изпарителя е за боклука. Иначе бобини , кабели и свещи с голям луфт.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
-
Днес реших малко да поогледам в коша на мотора и установих, че след като изгася двигателя се чува за около десетина секунди едно съскане и накрая леко придвижване. Сякаш е смучене или изпускане на въздух, но не мога да определя с точност откъде е.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994
Comment
-
Виж сега, ако пука в смукателният колектор е бедна горивна смес......преди години имах този проблем, но само като намалее горивото в резервоара.....оказа се скъсан маркуч между помпата и една серпентина.....вътре в резервоара....
Извади кошницата с помпата и виж как стоят нещата там!
---------- Post added at 06:34 ---------- Previous post was at 06:33 ----------
п.п...говоря за работа на бензин, от газ ич не отбирам....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от gaiska Покажи съобщениеДнес реших малко да поогледам в коша на мотора и установих, че след като изгася двигателя се чува за около десетина секунди едно съскане и накрая леко придвижване. Сякаш е смучене или изпускане на въздух, но не мога да определя с точност откъде е.
Има вероятност да се изпуска газ през изпарителя в смукателния колектор!!
От там ще имаш лошо първо палене и проблеми!sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
В такъв случай е малко вероятно обгазяване на колектора да се получава заради пропускащ клапан, щото след него ще трябва да пропуска и някой инжектор.
Но това не отхвърля тезата с обгазяването. То може да става през вакуумния маркуч на изпарителя.
За да потвърдиш или отхвърлиш това предположение, извади въпросния маркуч непосредствено след като загасиш мотора и след няколкото часа престой, го постави отново и виж дали има разлика в студения старт.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
За съжаление колеги, току що реших да я запаля колата и всмукателните колектори гръмнаха. Сега вече нямам колектори. Дали са заминали и гумените маншончета? Сега ще трябва да си търся и колектори преди да правя каквото и да е.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994
Comment
-
Е това е лечение по интернет....да беше отишъл при Робигаз от форума по евтино щеше да ти излезе...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Тези дни водих кореспонденция с колегата the_crazy_driver има алуминиев колектор комплект с гумите и ми обяви прилична цена. Пусни му едно лично, просто на мен ми трябваха само гумите, а той иска да го продаде цял.Сексът е като снега, никога не знаеш къде ще те изненада, колко сантиметра ще е и колко време ще продължи...
Горд собсвеник на: Лада 2108 '90, Волга ГАЗ 2410 '88, Fiat Punto 75 ELX '94, Lancia Dedra 1.8 8v LE '94, Alfa Romeo 155 1.8 8v '94
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЕ това е лечение по интернет....да беше отишъл при Робигаз от форума по евтино щеше да ти излезе...
---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:50 ----------
Първоначално публикувано от ocultist Покажи съобщениеТези дни водих кореспонденция с колегата the_crazy_driver има алуминиев колектор комплект с гумите и ми обяви прилична цена. Пусни му едно лично, просто на мен ми трябваха само гумите, а той иска да го продаде цял.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994
Comment
Comment